• 1
  • 2
  • 3

Kaikki uutisotsikot

Koronapassi käyttöön Teatteri Lapualla 3.12. alkaen

Teatteri Lapua ottaa koronapassin käyttöön 3.12.2021 alkaen!
Lippukassalla tarkastetaan kaikilta yli 16 vuotiailta koronapassi. Lisäksi on syytä varautua todistamaan henkilöllisyytensä.
Pyydämme lataamaan koropassin etukäteen osoitteesta www.kanta.fi/koronapassi tai pyytämään hyvissä ajoin omasta terveyskeskuksesta. Kummassakin tapauksessa passin saa veloituksetta.
Suosittelemme edelleen maskin käyttöä. Teatterilla on tarjolla myös käsidesiä.
Pyydämme kaikkia saapumaan teatteriin vain terveenä.
 
Julkaistu 30.11.2021

Supermarsu-vierailuesitykset 6.11.2021

 

Uusi Supermarsu
 
Lasten musiikkinäytelmä Supermarsu nähdään myös Teatteri Lapualla, 6.11. klo 13 ja 15. (Klo 13 näytös on MLL:n jäsenille tarkoitettu tilausnäytös).
Liput ennen esitystä ovelta 10/7€. Lippuja voi ostaa ennakkoon Lapuan Taidemuseon Museokauppa Harmoniasta.
 
Kulttuuriyhdistys KoHon ja Laitakaupungin orkesterin yhteisen produktion Teatterikaravaanin näytelmä perustuu Paula Norosen supersuosittuun Supermarsu-kirjasarjaan.
Lue lisää näytelmästä KoHon sivuilta täältä.
 
Teatterikaravaani sai vuonna 2019 Suomen Kulttuurirahaston Etelä-Pohjanmaan rahaston kolmivuotisen kärkihankerahoituksen.
Teatterikaravaanin tavoitteena on näiden kolmen vuoden aikana kiertää kaikki Etelä-Pohjanmaan alueen kunnat lapsille ja nuorille suunnatulla musiikkiteatterilla.

Pasi was heren esitykset keskeytetty

Teatteri Lapuan ohjelmistossa olevan Pasi was here -draamakomedian esitykset on keskeytetty.
Syynä on näyttelijän saama vakava sairaskohtaus. Koska kyseessä on iso kantava rooli, eli sijaistus ei tullut kyseeseen.
- Nyt annetaan hänelle kaikki aika toipumiseen, sanoo tuottaja Kai Pöntinen.
- Kokoonnumme miettimään onko meillä mahdollisuuksia siirtää esityskautta ensi vuoden alkupuolelle ja tiedotamme asiasta myöhemmin, jatkaa Pöntinen.
Peruuntumisesta on ilmoitettu ennakkolipun ostaneille, lipun hinnan saa palautuksena tai voi vaihtaa sen Saiturin joulun esityksiin jotka alkavat 26.11.

Kohti syksyn esityskautta!

Teatteri Lapua suuntaa vauhdilla kohti kauan odotettua uutta esityskautta. Syksyn esityskaudella Teatteri Lapualla nähdään kaksi näytelmää. Molempien näytelmien harjoitukset ehtivät alkaa jo viime vuoden puolella, mutta olosuhteiden pakosta vuodelle 2020 suunnitellut näytöskaudet jouduttiin siirtämään vuodelle 2021. Tänä syksynä voimme iloksemme tarjota hygieniavarotoimien avulla yleisöllemme jälleen teatterielämyksiä!

 

Esityskauden avaa draamakomedia Pasi was here, joka tulee ensi-iltaan 25.9.2021. Näytelmää esitetään yhteensä 10 kertaa.
Näytelmän lipunmyynti on avattu. Lue lisää näytelmästä, esitysajankohdista ja lipunmyynnistä TÄÄLTÄ!

 

Joulun alla ensi-iltansa saa lämminhenkinen klassikko Saiturin joulu. Näytelmän ensi-ilta on 26.11.2021, ja näytelmää esitetään 11 esityksen verran. Liput näytelmään ovat tulossa myyntiin lähiaikoina. Katso lisätietoja näytelmästä ja esitysaikataulusta TÄÄLTÄ!

 

Molempien näytelmien lipunmyynti tapahtuu Liveto-lipunmyyntipalvelun kautta.

 

Toivotamme yleisön lämpimästi tervetulleeksi teatteriimme pitkän tauon jälkeen!